Hvorfor velge pensjonat ?

Alle har vi verdens beste kjæledyr, og slik skal det være.

Å gå til anskaffelse av ett kjæledyr er ett stort ansvar. Enten du velger hund, katt eller andre dyr. For mange er dyret ett fullverdig medlem av familien og eierne ønsker kun det beste for sitt dyr.

Når du da skal reise bort, er det viktig at du kan føle deg trygg på at ditt dyr har det trygt og godt og er i gode hender.

Mange tror, at om dyret ditt bruker medisiner, har løpetid, er redd for andre, redd torden, er aggressive mot andre hunder, eller har andre problemer, at de ikke kan komme med sitt dyr til pensjonatet.

For oss spiller det ingen rolle hvordan ditt dyr er. Det viktigste for oss er at du som eier forteller oss om det er noe vi må ta hensyn til. Da tar vi hensyn til det og gir dyret ditt det beste oppholdet vi kan.

Vår erfaring og kompetanse er meget stor når det kommer til å sørge for at ditt dyr får den beste pleien og tilsynet det kan få. Vi strekker oss meget langt for å sørge for ditt dyrs beste ve og vel!

På pensjonatet er alltid en av oss til stede 24t i døgnet. Så du kan føle deg helt trygg på at det alltid er personale på anlegget.